Για να βρίσκεσαι εδώ, λογικά έχεις στα χέρια σου το kit Φτιάχνω το δικό μου υφαντό σουβέρ με αργαλειό, κι είσαι έτοιμ@ να ξεκινήσεις να υφαίνεις τα δικά σου μικρά αριστουργήματα.

Η υφαντική και η ενασχόληση με τον αργαλειό είναι μία πολύ χαλαρωτική τεχνική, μία τεχνική που υπάρχει χρόνια στην κουλτούρα μας και σίγουρα κάπου-κάπως-κάποτε θα άκουσες ή θα είδες κάτι σχετικό. Ίσως μάλιστα έχεις δει και τα σεμινάρια αργαλειού του A Shiny Day. Αυτό το kit, είναι το πρώτο βήμα λοιπόν που θα μας εντάξει στον υπέροχο κόσμο της υφαντικής. Με τον ξύλινο αργαλειό τσέπης που δημιουργήθηκε ειδικά για το A Shiny Day, μπορούμε να μάθουμε τη βασική τεχνική, να κατανοήσουμε τη διαδικασία και να εξασκηθούμε φτιάχνοντας όμορφα μικρά υφαντά.

Παρακάτω, θα βρεις χρήσιμες οδηγίες που θα σε βοηθήσουν να εξασκηθείς μόν@ σου στην ύφανση με αργαλειό, ώστε να φτιάχνεις τα δικά σου μικρά υφαντά, όπως αυτά τα σουβέρ. Για να μάθεις ακόμα περισσότερα μυστικά για τον αργαλειό, να κατανοήσεις πλήρως την τεχνική και να εξελίξεις τις δεξιότητές σου, δεν έχεις παρά να λάβεις μέρος στο επόμενο (διαδικτυακό ή δια ζώσης) σεμινάριο αργαλειού του A Shiny Day. Μείνε συντονισμέν@ στην παρέα μας και εγγράψου στο newsletter για να το μάθεις πρώτ@.

Συμβουλή : Πριν ξεκινήσεις, ρίξε μια ματιά σε όλην αυτήν τη σελίδα για να είσαι προετοιμασμέν@ για τα επόμενα βήματα.

 

Τι λες; Ξεκινάμε να υφαίνουμε; 


Όταν ολοκληρώσεις το εργόχειρό σου, θα χαρώ πάρα μα πάρα πολύ να το δω. Μη διστάσεις να μου στείλεις στο Instagram ή στο info@ashinyday.com 🙂

Κι αν σου άρεσε η ενασχόληση με τον αργαλειό και θέλεις να το πας ένα βήμα παραπέρα και να μαθεις να φτιάχνεις μεγάλα διακοσμητικά υφαντά για το σπίτι, μπορείς να ένα workshop για να μάθεις όλα τα μυστικά της τεχνικής και να βελτιώσεις τις δεξιότητές σου.

Σε ευχαριστώ πολύ που στηρίζεις το A Shiny Day! Καλές δημιουργίες!