ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Γενικά

Το A Shiny Day βρίσκεται στην διεύθυνση https://ashinyday.com  και είναι ένα προσωπικό ιστολόγιο που επιμελείται η Αλεξάνδρα Διονά.

Οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το blog είναι προσωπικές απόψεις της blogger – ιδιοκτήτριας του ιστολογίου.

Πνευματική ιδιοκτησία

Όλο το περιεχόμενο του A Shiny Day (εικόνες, κείμενα, ονόματα, λογότυπα, σήματα, γραφικά, videos κλπ) προβάλλεται αποκλειστικά και μόνο για προσωπική σας χρήση. Τα λογότυπα, τα ονόματα, τα σήματα, οι φωτογραφίες, τα κείμενα, τα γραφικά και τα videos που εμφανίζονται στο ιστολόγιο ανήκουν στην blogger, εκτός από τις περιπτώσεις που υπάρχει ειδική αναφορά σε πρόσωπα που αναφέρονται ως ιδιοκτήτες αυτών των δικαιωμάτων. Οποιαδήποτε πνευματική ιδιοκτησία τρίτου μέρους περιλαμβάνεται στον ιστολόγιο https://ashinyday.com έχει τοποθετηθεί εκεί με καλή πίστη και για ενημερωτικούς σκοπούς. Είναι προφανές ότι θα αφαιρεθεί εάν το ζητήσουν οι δικαιούχοι.

Όροι χρήσης

Το A Shiny Day, ενθαρρύνει την ιδιωτική χρήση του περιεχομένου του ιστολογίου για προσωπική πρόσβαση σε πληροφορίες. Η ιδιωτική χρήση δεν αναφέρεται στη χρήση μέσα στο πλαίσιο μιας επιχείρησης ή μιας υπηρεσίας ή ενός οργανισμού. Η αναπαραγωγή ή η αποθήκευση μεμονωμένων σελίδων ή δεδομένων επιτρέπεται μόνο για προσωπικούς σκοπούς και υπό την αυστηρή προϋπόθεση ότι συμπεριλαμβάνεται κατάλληλη αναφορά στο ιστολόγιο https://ashinyday.com, σε εμφανές σημείο και με την προσθήκη ενεργού link που θα οδηγεί πίσω στη σελίδα ashinyday.com μαζί με την αναφορά των ονομάτων των δημιουργών (είναι διαθέσιμες στο ιστολόγιο).
Απαγορεύεται αυστηρά η αποθήκευση, η αναπαραγωγή, η αναδημοσίευση, η μετάδοση ή η διανομή οποιουδήποτε τμήματος του περιεχομένου του ιστολογίου για εμπορικούς σκοπούς ή οποιαδήποτε άλλη χρήση που δεν καλύπτεται στην παραπάνω παράγραφο.

Κανένα μέρος από το περιεχόμενο του ιστολογίου που παρέχεται στους χρήστες δεν μπορεί να θεωρηθεί με οποιονδήποτε τρόπο, άμεσα ή έμμεσα, ως ενθάρρυνση, συμβουλή ή υποκίνηση σε οποιαδήποτε πράξη. Είναι στη διακριτική ευχέρεια των χρηστών μετά την αξιολόγηση να ενεργήσουν με δική τους βούληση, χωρίς καμία ευθύνη εκ μέρους του A Shiny Day.