Τρόποι πληρωμής

Οι πληρωμές στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα πραγματοποιούνται μέσω της ασφαλούς πλατφόρμας Paypal, είτε μέσω λογαριασμού Paypal είτε με οποιαδήποτε πιστωτική η χρεωστική κάρτα.

Τρόποι αποστολής

Οι παραδόσεις των προϊόντων πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα, καθώς επίσης και στην Κύπρο, μέσω της εταιρείας ACS και σε χώρες της Ευρώπης και τις ΗΠΑ μέσω της εταιρείας DHL. 

Τα έξοδα αποστολής και οι αντίστοιχες προθεσμίες παράδοσης διαμορφώνονται ως εξής: 

Έξοδα αποστολής :

Για αποστολές σε Ελλάδα : 2,80 €

Για αποστολές σε Κύπρο και Αλβανία : 4 €

Για αποστολές σε χώρες της Ευρώπης : 8 €

Για αποστολές στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής (ΗΠΑ) : 12 €

 

Προθεσμία παράδοσης :

Ελλάδα

Εντός Αττικής : 1-3 ημέρες

Εκτός Αττικής : 3-5 ημέρες

Δυσπρόσιτες περιοχές : εώς 10 ημέρες 

Εξωτερικό

Ευρώπη : 2-5 ημέρες

ΗΠΑ : 5-7 ημέρες

Ο τρόπος πληρωμής της παραγγελίας (πιστωτική κάρτα ή Paypal) καθώς και ο αριθμός των προϊόντων δεν επηρεάζουν τα έξοδα αποστολής.

Οι ημέρες αποστολής, σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, ενδέχεται να αυξηθούν, από 1 εώς και 2, σε περίπτωση έλλειψης προιόντος & αντικατάστασής του με άλλο, όπως και/ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο, πάντα κατόπιν ενημέρωσης του πελάτη.

* Οι προαναφερόμενες τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

 

Επιστροφές

Η ακύρωση της παραγγελίας σας μπορεί να πραγματοποιηθεί εύκολα πριν τη τιμολόγηση και την αποστολή της. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε τελικά τα προϊόντα τα οποία παραγγείλατε , μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας μέσω της σελίδας του λογαριασμού σας στο ashinyday.com ή  στέλνοντας μας mail : info@ashinyday.com.

Για τη διαδικασία αυτή είναι απαραίτητος ο μοναδικός κωδικός παραγγελίας που σας απέστειλε αυτόματα το ηλεκτρονικό κατάστημα με email, όταν ολοκληρώσατε την παραγγελία σας.

Μπορείτε να επιστρέψετε όλη ή μέρος της παραγγελίας σας σε διάστημα 10 ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας. Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που τα παραλάβατε και να συνοδεύονται από την απόδειξη ή το τιμολόγιο πώλησης. Στην περίπτωση αυτή δεν επιβαρύνεστε από το κόστος επιστροφής.

Αμέσως μετά την παραλαβή του προϊόντος προς επιστροφή και αφού βεβαιωθεί από την εταιρία ότι το προϊόν, καθώς και η συσκευασία του βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, θα επικοινωνήσει μαζί σας εκπρόσωπος της εταιρείας , ώστε να συνεννοηθείτε για την επιστροφή των χρημάτων.

Η επιστροφή των χρημάτων θα ολοκληρωθεί το πολύ σε 5 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας , σας προτείνουμε να μας ενημερώσετε άμεσα στην περίπτωση που επιθυμείτε αντικατάσταση ή επιστροφή του προϊόντος, καθώς επίσης και το λόγο αντικατάστασης / επιστροφής

Τα προϊόντα επιστροφής θα αποστέλλονται αποκλειστικά στην ακόλουθη διεύθυνση :

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ 28, ΑΘΗΝΑ, 10554